Belle Perez op Vestingfeesten Hulst 2019

HULST (NL). De Nederlandse stad Hulst sluit de zomer af met de gratis Vestingfeesten van 23 tot en met 25 augustus. Zowel lokale als ruimer bekende artiesten zullen er optreden. Wie zich inschrijft als ‘vriend van de Vestingfeesten’ maakt kans op leuke prijzen als een Trek Mountainbike, een Salora Led televisie, een midweek Landal resort Nieuwvliet, een volle boodschappenkar, een helikoptervlucht op zondag, een dinerbon,…

De Vestingfeesten starten op vrijdagavond 23 augustus met optredens van The Cabin Crew, Die Verrückte Stunde en verschillende lokale bands en dj’s op de Grote Markt. 

Het zaterdagmiddagprogramma start met lokale artiesten waarna het podium op de Grote Markt overgenomen wordt door René Schuurmans en The Abba Tribute band. Met Belle Perez staat er zondagmiddag een Vlaamse artiest op het podium. Belle Perez wordt begeleid door het plaatselijke jeugdorkest The Young Ones. Een resem plaatselijke bands maken het programma vol tot 20 uur.  De Bierkaai biedt een podium voor plaatselijke bands. 

Op de Bierkaai worden o.a. bezitters van oude auto’s uitgenodigd voor het programma van Cars&Coffee, een meeting voor old- en youngtimers tot en met 1990. De verschillende pleinen met podia worden met elkaar verbonden voor een gezellige braderie. In de tuin van de basiliek is er een gezellige kinderschmincktent, kunnen kinderen een ritje maken met een pony en is er een vrijwilligersmarkt van Hulst voor Elkaar.

andere activiteiten

Zaterdagochtend wordt in samenwerking met HVV en Hulst voor Elkaar de Pagadder Stempeltocht georganiseerd, een uitgestippelde wandeling langs onze Pagadders met verhalen onderweg. Deze tocht is voor jong en oud. Vertrekken kan tussen 09.00 en 10.00 uur bij HVV. Inschrijven kost 3 euro.  Deelnemers kunnen op vertoon van een volle stempelkaart kan tijdens de Vestingfeesten bij het VVV kantoor een leuk aandenken ophalen.

Op zondagmiddag kunnen geïnteresseerden tegen betaling een rondvlucht met de helikopter maken van Prince Helicopters vanaf het vestrockterrein. Modelbotenvereniging Enterprise is dit jaar te vinden aan de Gentsepoort en demonstreren graag hun eigengemaakte modelboten. (mb)

info: vestingfeestenhulst.nl 

 

Lees ook:

Lokeren werkt aan gratis wifi met Wifi4EU

LOKEREN. Lokeren stelde zich eind 2018 kandidaat voor het Europese project WiFi4EU, een initiatief om in zo veel mogelijk steden en gemeenten gratis Wifi aan te bieden op openbare plaatsen. Lokeren...

Toer zondag Lekker Oost-Vlaams

REGIO.  Morgen, zondag, 30 augustus, zetten 14  Oost-Vlaamse producenten van streek- en hoeveproducten van 10 tot 18 uur hun deuren open voor het publiek tijdens de Toer Lekker Oost-Vlaams. Bezoekers maken...

Gratis ijsjes op de Ronde van Urbanus

LOKEREN. Wie in deze warme dagen wat verfrissing zoekt, kan terecht in Lokeren. Daar is de feestweek gestart. Tijdens de Ronde van Urbanus worden gratis ijsjes uitgedeeld. 

Buitenfitness in elke Beverse deelgemeente

BEVEREN. Gemeenteraadslid Jeroen Verhulst (CD&V) heeft een voorstel ingediend om in elke deelgemeente van Beveren een buitenfitness te voorzien. Dat moet de inwoners van Beveren inspireren om te...