Studio 100 TV exclusief naar Proximus

MEDIA. Vanaf 1 januari 2018 zal Studio 100 TV exclusief via Proximus te bekijken zijn. Dat is vandaag bekend gemaakt. De Franstalige versie van Studio 100 TV is al sinds 2016 exclusief via Proximus te zien. 

Studio 100 en Proximus werken al enkele jaren samen met de Franstalige zender Studio 100 TV en het digitaal entertainment platform Wanagogo. Die samenwerking verloopt zo vlot dat vanaf 1 januari 2018 ook de Vlaamse versie van Studio100 TV exclusief  via het basispakket van Proximus te zien zal zijn. "We zijn erg blij dat Proximus, een iconisch Belgisch bedrijf in volle bloei en met een mooie dynamiek, resoluut kiest voor Studio 100 als partner om samen verder te groeien. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Proximus de laatste jaren, en zijn erg opgetogen dat we deze nu kunnen verbreden in Vlaanderen. Deze nieuwe dynamiek geeft ons veel vertrouwen in de toekomst: samen met Proximus gaan we een mooi Belgisch verhaal schrijven.", aldus Hans Bourlon, CEO van Studio 100. 

Ook kookzender njam! zal vanaf 1 januari 2018 ook voor alle Proximus klanten beschikbaar zijn. (mb)

 

Lees ook:

Brasseurs krijgt digitaal reclamebord cadeau

SINT-NIKLAAS. Restaurant Brasseurs krijgt een flinke promotiecampagne. Donderdag reed DigiBuzz rond in Sint-Niklaas om het restaurant te promoten. Brasseurs krijgt ook nog een Facebookcampagne en...

Kristel Verbeke kapt volledig met K3

MUZIEK. Vandaag stuurde Studio 100 verrassend nieuws de wereld in: Kristel Verbeke, de zwarte van de 'oude' K3, stopt als manager van K3. Een echte reden voor het plotse vertrek werd niet gegeven.