K3 brengt nieuwe single en kindervriendelijke cocktail

MUZIEK. De meisjes van K3, Hanne, Klaasje en Marthe, zijn klaar voor de zomer. Dat bewijst de nieuwe single 'Pina Colada!'. Het aanstekelijk liedje kreeg een zomerse videoclip. Het is de eerste single van het nieuwe album dat op 17 november in de winkel moet liggen. Daarnaast heeft Studio 100 een kindervriendelijke Pina Colada-cocktail bedacht. 

Hoe je 1 groot glas K3 Pina Colada bereidt, lees je hieronder:

benodigdheden:
150 gr verse ananas in blokjes
100 ml kokosdrink
100 ml ananassap
2 el IJsboerke Icy light Vanille ijs

voor de K3-ijsblokjes & fruitsaté:
Blauwe bessen
Frambozen
Stukjes ananas

maak de K3-ijsblokjes:
Neem een ijsblokjesvorm en vul deze met water. Leg nu in elk vakje een stukje fruit: een blauwe bes, een framboos of een stukje ananas. Steek de ijsblokjesvorm in de diepvries en laat minimum 6 uur bevriezen.

maak de fruitsaté:
Neem een houten satéstokje en steek er een blauwe bes, een framboos en een stukje ananas op, net zoals de kleuren van de K3 regenboog!

maak de K3 Pina Colada:
Doe de stukjes ananas samen met de kokosdrink, het ananassap en het vanille-ijs in de blender en mix. Giet de Pina Colada in een groot glas, doe er drie K3 ijsblokjes in (één van elk) en steek er een fruitsaté in. Nu is je Pina Colada helemaal klaar! Genieten maar!

K3 Pina Colada wedstrijd

Op 29 en 30 juli vinden in Plopsa Coo de K3 Pina Colada dagen plaats, met optreden van K3. Via studio100.com/K3 kan je tickets winnen voor deze super leuke dagen. Deelnemen kan door de K3 Pina Colada kleurplaat in te sturen. (mb, foto: Studio 100)

 

Lees ook:

Beverse Centrumschool wil bezoek van K3

BEVEREN. De Beverse Centrumschool wil graag een bezoek van de populaire meidengroep K3. Daarvoor loopt een actie bij TV-kanaal VTM KZoom. Scholen die een leuk filmpje maken met toffe danspasjes en...

Zomersingle van K3  heet Whoppa!

MUZIEK. Wat K3 betreft mag de zomer beginnen, want gisteren zondag 11 maart namen Hanne, Marthe en Klaasje de clip op van een lekker zomers nummer, vol actie: Whoppa!

Kristel Verbeke kapt volledig met K3

MUZIEK. Vandaag stuurde Studio 100 verrassend nieuws de wereld in: Kristel Verbeke, de zwarte van de 'oude' K3, stopt als manager van K3. Een echte reden voor het plotse vertrek werd niet gegeven.